tirsdag 5. juni 2012

Planlegging av Grue på kjøkkenet..

 Her kommer den nyeste kjøkken tegningen, med mitt vakre grue forslag, hadde ikke tenkt til å blogge om dette,men må jo vise deg kjersti;) Har vært hos min kjære onkel å sett på tegelsten i dag:)  (til å mure peisen å pipa inn med)
Tror kansje jeg syntes den var litt for rød...Men vi får se, det ble pluttselig brå bestemt i går att vi skulle flytte pipa inn på kjøkkenet for å få plass til kakkelovn i stuen,men det gjør ikke noe,for grue blir ikke å forakte:)

4 kommentarer:

 1. Dette kommer til å bli utrolig fint! Gleder meg til å se resultatet =)
  Du vet du får lysere typer tegl ja? Så man må ikke velge den klassiske rød =)
  Ha en fin kveld.
  Klem Linn

  SvarSlett
 2. ja,vet:) er sååå mange forskjellige,men vil helst ha en gammel en..vi får se,vi plukker nok ned denne muren å tar vare på den i tilfelle vi vil bruke den;)

  SvarSlett
 3. Takk for kommentar inne hos meg! :) Så gøy å oppdage flere bloggere som bygger hus i litt samme stil :) Nydelig hus dere skal bygge! Det virker som du har tenkt på alle detaljer. Blir spennende å følge deg videre :)

  Klem Anne

  SvarSlett
 4. Så spennende prosjekt dere har på gang! Dere kan se frem til en travel, men uforglemmelig tid som husbyggere: ) Ser ut til å bli en bra løsning på kjøkkenet, og så koselig med grue: )
  Flott med teglsteinsvegg, og dersom du vil ha akkurat denne teglsteinen så kan du vel gi et lysere inntrykk ved å bruke lysere mørtel?!
  Ha en fin kveld
  Klem Iris

  SvarSlett