tirsdag 19. juni 2012

Vinylstaver,Fliser og farger.

 Vi har fått inn dette fine kork gulvet fra Golvabia på jobben,det er kork i bunn å vinyl overflate,det er varmt å gå på å like lett å legge som laminat,men kjenner att det er struktur i gulvet,noe som gjør det litt mere "ekte":). Blir ikke noe hvit oljet parkett nei, med tre gale hunder å to barn må vi ha noe som tåler litt.
 Gulvet skal vi ha i stua, å kansje på soverommene å loftstuen oppe.
 Endelig kom flis prøvene fra bella.no,endelig å endelig,tok bare to dager..Men det var to laaange dager, jeg elsker dem:) så klart er jo jeg å Morten helt uenige om hvem som var finest da,men det ordner seg for snille jenter:) flisene finnes i 45x45 og 60x60.
 Flisene er gjennomfargede betong fliser.Fargen på disse heter semento.
 Denne fargen er litt mørkere å geter grafite.
 Har malt kjøkken bordet å slag benken ett nytt strøk,blir som ny:)
 Vi har bestemt oss for å ha en beiset brun farge på huset,med hvit pynt, da kommmer pynten frem til sin rett.
 Snekkerene satte opp ringmuren til sålen i går, så i morgen kommer rørleggern.
 Sov godt<3

4 kommentarer:

 1. Vi har bestilt 106 kvm VinylComfort fra Golvabia i utgaven Alaska Oak (Det du har avbildet) til huset vårt. Og jeg storgleder meg til det kommer!! :-D Var i nabobyen å prøve så, kjente og gikk på gulvet. I tillegg har vi en gulvprøve av det her hjemme og flere som har fått sett det tror faktisk at det er gammelt tregulv vi skal ha ;-) Anbefaler å legge et korkbelegg under (også fra Golvabia) På betonggulv for å få en enda lunere effekt og på loftstua da det er like lyd-dempende som disse spesialplatene du får kjøpt viss du skal lydisolere mellom etasjer ;-)

  Klem Ranveig

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, gulvet i fargen Alaska Oak er vakkert! Er dere like fornøyd nå etter en stund? Har dere varme i gulvet? Takknemlig for svar: m.v.h@online.no

   Slett
 2. Hei igjen Marthe :-) Beklager at jeg har vært litt treig med å svare deg, hos oss har det virkelig vært full fart den siste uken :-) Angående det belegget til å legge under klarer jeg ikke å finne igjen noe navn på det desverre. Vi fikk et anbud på "hele pakka" 106 kvm gulv + kork underbelegg (dette er kun til bruk under VinylComfort, helt tynn, fin kork.)
  Så om du hører der hvor du planlegger å bestille gulv så bør dem vite hva det menes på. Angående fuktsperre så har vi lagt radonduk og den fungerer både som radonsperre og fuktsperre fra terrenget underliggende huset. Den er både gass og vanntett på en gang og er lagt under betongen. Vi har lagt vannbåren varme og rørene til disse ligger også støpt i betingen. Vet ikke om det var det du tenkte på da du nevnte fuktsperre..? For det finnes nemlig en membran (en slags fuktsperre) du kan bruke når du legger dette gulvet. I hallen eller foran våtsoner på kjøkkenet,for at gulvet skal være mer motstandig om det skulle få fukt på seg fra enten en våt sko eller vann foran oppvasken på kjøkkenet skal havne på gulvet. Vi har bestilt med noen tuber av dette for å "forsterke" fuktbestandigheten på utsatte steder på kjøkkenet og utsatte steder i hallen. (Vi skal legge flis akkurat i inngangen, men velger allikevel å forsterke der hvor det vi skal legge VinylComfort inn i hallen) Totalt for gulv, membran og korkbelleg kom vi på 40.000 inkludert frakt fra butikk og til byggeplass. Synes slettes ikke det var ille jeg altså. Vet ikke om du ble noe klokere av dette jeg :-)

  Klem Ranveig

  SvarSlett
 3. Heia.
  Kom plutselig over en kommentar fra deg på et gammelt innlegg. Beklager sent svar! Lister fra USA:
  www.invitinghome.com
  http://crown-molding.com/
  Og kanskje du finner noe på homedepot.com

  Om de ikke sender direkte til Norge, anbefaler jeg deg å bruke www.jetcarrier.no (egen usa-adresse)

  Husk å sjekk takhøyde ift. kjøkkeninnredning. Det viser seg at vi har litt ekstra takhøyde. Noen som tenkte de skulle ha samme list som oss, men det viste seg at de kun hadde 7 cm å gå på, ikke 13 som vi har.
  Herlig å se at dere er i gang!
  Klem Linn

  SvarSlett