lørdag 16. februar 2013

Tapet å gulv i stua.

Hei.
Nå har vi kjøpt gulv til stua,
var så vanskelig å velge...


Men vi valgte dette, syntes det var veldig fint spill i det. Gulvet er fra Alloc å er kjøpt på Byggmakker Lillestrøm så klart;)


I går fikk vi tapetsert hele stua.
Det ble kjempe fint.
Tapeten er Fargerike å heter Fort hjort.Om to uker kommer det speilpanel under tapeten,
Men vi skal ha helt hvit.


Ha en fin dag:)

6 kommentarer:

 1. Så flott det blir! Hvor får du tak i speilpanel? Er på jalt etter det, har funnnet et snekkeri i ørje,men det var veldig dyrt. Lykke til med resten av huset,det blir så vakkert hos deg! Ha en riktig god lørdag hilsen Sonja

  SvarSlett
  Svar
  1. hei,den er fra syvertsen snekeri i ørje;). ja det er en dyr pris på dette panelet, Men den er fin, har sett på billigre "ferdig" løsninger, å prøvd å få en annen snekker til å lage,men det blir ikke slik jeg vil ha det da, lundbergs.com har en ferdig panel som byggmakker i allefall kan skaffe, men den er noe spe i forhold til snakkeriet sin,men fin å montere det er den, men da avhenger det av att du ikke ha for lave vinduer, den er 90 cm mener jeg å huske.Denne er ferdig malt. god lørdag:) å takk for komentar:)

   Slett
 2. Så fint det blir, Marthe! Dere er flinke!!

  SvarSlett
 3. Nydelig tapet! Og fint gulv :) Blir i grunn like imponert over hvor gjennomført dere gjør alt i huset hver gang jeg er innom bloggen din :) Moro å følge med i prosessen!
  Her har vi fått opp de første bildene på veggen i dag :)
  Ha en fortsatt fin søndag!
  Ingrid

  SvarSlett
 4. Heisann. Nydelig hus dere bygger! Vi holder også på å bygge sveitserhus :) Elsker de husene! Hvor har du bestilt speilpanel fra? Det skal vi og ha. Lykke til videre! Klem Anette

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, den er fra syvertsen snekkeri i ørje;)

   Slett